​Øens autoværksted Nykøbing Mors
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Bilservice og bilreparation

featured image

Bilservice og bilreparation hos Øens Autoværksted

Hos Øens Autoværksted tilbyder vi bilreparation til dig, der er bosat i Nykøbing Mors, Thy eller andre steder på Mors. Vi er et moderne værksted, som udfører reparationer på moderne biler med det nyeste udstyr. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste værktøjer, og vi har et omfattende udvalg af forskellige ydelser inden for bilreparation og service.

​Vil du have din bil til eftersyn eller service på et autoværksted, der tilbyder høj kvalitet til overkommelige priser, er vi klar til at servicere din bil. Med fokus på kvaliteten af vores arbejde samt de reservedele, vi anvender, er vi i stand til at levere et kompetent stykke arbejde, så din bil bliver rigtig godt kørende. Uanset hvad du skal have lavet på din bil, giver vi dig et godt tilbud på din opgave, før vi går i gang, så du hele tiden er bekendt med de faktiske omkostninger.

Få et kvalitetsservice med jævne mellemrum

Bliver din bil tjekket efter i sømmene ofte nok? Med et regelmæssigt eftersyn hos os minimerer du risikoen for den store bilreparation betragteligt, da vi løbende kan lokalisere optrappende slid. Vi bruger nogle af de bedste reservedele fra Bosch, som er et af de mest velrenommerede brands inden for reservedele og udstyr til biler.

Hos Øens autoværksted udfører vi altid kvalitetsservice af din bil, så den er sikker og tryg at færdes i. Kommer du forbi med jævne mellemrum – særligt ved sommer- og vintertid, så kan vi kontrollere din bil og udbedre eventuelle skader og skavanker, før de bliver værre.​

Mekanisk bilreparation på benzin- og dieselbiler

Til trods for mere og mere højteknologiske biler er der stadig visse dele på biler, der bliver udsat for slid. Vi er eksperter i særligt dieselbiler, men vi udfører naturligvis også bilreparation på benzinbiler med kyndig hånd.

Skal du have skiftet bremser, støddæmpere, styretøj eller hjullejer, kan vores dygtige mekanikere hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen og har set alle former for bilreparationer på både nye og gamle biler. Du kan derfor være sikker på, at din bil er i hænderne på fagligt skarpe folk, som har udført service og reparation på rigtig mange biler.

Kontakt os på telefon 97 76 63 43 eller skriv til mail@oens-auto.dk.​