​Øens autoværksted Nykøbing Mors
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Bremseservice og bremsereparationer

featured image

Professionel bremsereparation hos Øens Autoværksted

Hos Øens Autoværksted får du kompetent og professionel bremsereparation med fokus på sikkerhed. Bor du i Nykøbing Mors, Thy eller andre steder på Mors, har du mulighed for at få din bil serviceret på et erfarent autoværksted, som udfører alt i arbejde med bremser.

​Din bils bremsefunktion skal være absolut fejlfri, således at du kan køre sikkert og føle dig tryg på vejene. Derfor anvender vi nogle af branchens bedste reservedele fra Bosch, når vi udfører bremsereparation på din bil. Vil du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, har vi nogle dygtige mekanikere, som er klar til at udstyre din bil med nye bremser.

Professionel bremsereparation af din bil

Vi udfører professionel bremsereparation af din bil – uanset bremsetype og mærke. Vi har masser af erfaring med alle typer, hvorfor vi også kan håndtere din bil. Vi kan klare både mekaniske og hydrauliske bremser samt udskifte alle dele forbundet med bremserne. Det gælder sliddele som bremseklodser, bremseskiver og bremsekalibre.

Vi tilbyder desuden reparation af sikkerhedssystemer som ABS, ASR og ESP.

Hos os får du bremsereparation, du kan stole på, da det virkelig er en tillidssag at få lavet bremser. Du kan være ganske sikker på, at dine bremser er i sikre og kompetente hænder.​

Vi har altid det nyeste udstyr og reservedele

Er bremserne på din bil efterhånden ved at være godt slidte, er det på tide, at du gør noget ved det. Bremserne er uden tvivl noget af det vigtigste for din og andres trafiksikkerhed, hvorfor du altid skal sikre dig, at du har gode, funktionelle bremser, der fungerer optimalt.

Vi anbefaler, at du får tjekket dine bremser om vinteren og om sommeren, så du kan have ro i sindet. Vi er klar med bremsereparation i høj kvalitet med fokus på din sikkerhed. Vi anvender kun godkendte reservedele fra Bosch, og vi har altid det nyeste udstyr på hylderne.

Skal din bil have ordnet bremser? Kontakt os på telefon 97 76 63 43 eller skriv til mail@oens-auto.dk.​