​Øens autoværksted Nykøbing Mors
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Dieselservice

featured image

DIESELSERVICE AF BILER OG ERHVERVSKØRETØJER

Søger du et fagligt stærkt og kompetent autoværksted i Nykøbing Mors, Thy eller Mors, der formår at levere en dieselservice af biler og erhvervskøretøjer af høj kvalitet, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med dieselservice, hvorfor vi har udviklet os til at blive eksperter på området.  Vi er en del af Bosch Car Service, hvilket betyder, at vi bruger Bosch reservedele. Som førende brand inden for tekniske løsninger for dieselmotorer er vi godt dækket ind med Bosch, hvad angår materialer af høj kvalitet.

​Vil du være sikker på, at du får en fornem service til din bil eller andet køretøj, der kører på diesel, er den i hænderne på dieseleksperter, der forstår at udføre alt i arbejde inden for dieselservice.

Grundig diselservice på alle typer dieselsystemer og mærker

Er du meget kvalitetsbevidst omkring, hvad du udsætter din bil for, tilbyder vi en af branchens bedste og mest grundige dieselservice. Vi udfører moderne systemkontroller og diagnosticering af typer dieselsystemer – uanset om du kører i bil eller har et erhvervskøretøj.

Med det nyeste og mest avancerede udstyr fra Bosch er vi i stand til at udføre dybdegående fejlsøgninger, således at vi lokaliserer fejl og skavanker.

Vi kan teste helt ned på komponentniveau samt stille diagnose på udstødning og hydrauliske og elektroniske systemer.​

Justering af dieselpumper

Med unik viden og indsigt i hvordan man yder rigtig god dieselservice, kan du få justeret din dieselpumpe, således at den justerer mængden af brændstof og kontrollerer testværdierne. På baggrund af din bils tilstand har vi mulighed for at skræddersy et erstatningsprogram for dieselpumpen – som du altid kan få skiftet igen hos os.

​Vi har et væld af forskellige pumper – alt fra helt nye til brugte pumper, som er blevet renoveret. Der er nogle for ethvert budget. Trænger din bil til dieselservice med fokus på den gode kvalitet, er Øens Autoværksted det sikre valg.