​Øens autoværksted Nykøbing Mors
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Dæk

featured image

Vi har dine nye dæk!

Det er ingen overdrivelse at sige, at egenskaberne på dine dæk er livsvigtige. For eksempel kan et par slidte sommerdæk øge bremselængden med op til 70%. Valget af dæk er ikke kun vigtigt ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Dækkene har også indflydelse på lydniveauet i kabinen og på kørekomforten. I vores butik finder du et sortiment af nye dæk fra førende kvalitetsmærker, som opfylder alle krav til sikkerhed, lydniveau og ydelse – sommerdæk, vinterdæk, helårsdæk.
Vores medarbejdere i butikken er uddannet til at kunne vejlede dig om, hvilke dimensioner og dæk der passer bedst til din bil.

Hvordan ved du, hvornår det er tid til nye dæk?

Minimumskravene til mønsterdybden for sommerdæk er 1,6 millimeter. Vinterdæk skal opfylde sikkerhedskravene på mindst 4 mm. Da dækkets gummiblanding hærder, kan egenskaberne også forringes med tiden. Den hastighed, hvormed dette sker, afhænger af hvordan dækket er blevet opbevaret. Normalt, uden hensyntagen til slid og kilometertal, anbefaler vi ikke at bruge sommerdæk, som er ældre end otte år, og vinterdæk, som er ældre end fire år.